+36 (53) 321 024
Üdvözöljük! Kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Szerződési feltételek

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: ELIHO Bt.

A szolgáltató székhelye: 6064 Tiszaug, Móra Ferenc u. 1

A szolgáltató elérhetősége: info@eliho.hu

Cégjegyzékszám:03-06-100571

Adószáma:20442864-2-03

Nyilvántartásba bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Bács-Kiskun megyei cégbíróság

Telefonszámai:76/519-519

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-69520/2013

 


Alapvető rendelkezések:

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kitöltés nélkül is irányadók.

Jelen felhasználási feltételek 2013. szeptember 26. napjától hatályosak, és a visszavonásig hatályban maradnak.

 

Adatkezelési szabályok:

Jelen honlap fenntartója (továbbiakban: Adatkezelő) vállalja, hogy a honlapon regisztráció vagy vásárlás során személyes adatot nyújtó személy (továbbiakban: Felhasználó) adatait bizalmasan, a személyes adatok védelméről szóló jogszabályoknak megfelelően kezeli. Felhasználó kijelenti, hogy a regisztrációhoz, illetőleg a vásárláshoz szükséges személyes adatainak megadásával önkéntesen hozzájárul, hogy az Adatkezelő adatait kezelje, gyűjtse, rögzítse, tárolja, rendszerezze, felhasználja.

Felhasználó a regisztrációval kifejezetten és közvetlenül hozzájárul, hogy Adatkezelő direkt marketing célú, elektronikus hírlevelet küldjön Felhasználó részére.

Felhasználó a megadott adatai alapján, telefonon, postai úton, illetve e-mailen kaphat megkeresést Adatkezelőtől.

Adatkezelő által kezelendő adatok köre:

A regisztrációhoz, illetőleg a vásárláshoz kötelezően ill. választhatóan megadott  adatok, különösen Felhasználó neve és e-mail címe.

 

Az adatkezelés célja:

Adatkezelő a Felhasználó személyes adatait Felhasználó jogosultságának azonosítása és a jogosulatlan felhasználók kiszűrése, Felhasználó megrendelésének kiszolgálása, tájékoztatása céljából gyűjti és kezeli.

Felhasználó által megadott adatok ezen felül segítik az Adatkezelőt, hogy a honlap szerkezetét, külalakját felhasználóbarát módon alakítsa ki. Adatkezelő vállalja, hogy csak olyan személyes adatot kezel, amely a fenti cél megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas, a szükséges mértékben és ideig.

Hozzájáruló nyilatkozat visszavonása:

Az adatkezelést Felhasználó hozzájáruló nyilatkozatának visszavonásával megszűntetheti. Felhasználó hozzájáruló nyilatkozatát bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatja.

Adatkezelő az info@eliho.hu e-mail címére küldött e-maillel, és/vagy Adatkezelő a 2700 Cegléd, Szabadság tér 7. postacímre küldött postai küldeménnyel, úgy hogy Felhasználót Adatkezelő egyértelműen azonosítani tudja.

Adatkezelő Felhasználó visszavonó nyilatkozatát követően haladéktalanul törli Felhasználó minden megadott személyes adatát és Felhasználó részére a továbbiakban nem küld megkeresést.

 

Adatvédelem:

Adatkezelő gondoskodik Felhasználó személyes adatainak biztonságáról, védi Felhasználó személyes adatait különösen a jogosulatlan hozzáféréstől, a megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen. Adatkezelő a személyes adatokat Felhasználó kifejezett hozzájárulása nélkül nem adja tovább harmadik személynek.


Felhasználó jogai:

Felhasználó személyes adatainak kezeléséről tájékoztatást kérhet. A kérelmet az info@eliho.hu e-mail címre kell elküldeni. Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb 30 napon belül írásban megadja a kért tájékoztatást.

 

Felhasználó kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését az info@eliho.hu. címen.

Felhasználó az 1992. évi LXIII. törvény 17.§ rendelkezése alapján jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat.

Felhasználó kijelenti, hogy az adatvédelmi nyilatkozatot elolvasta, feltételeit elfogadja, illetőleg az általa nyújtott adatok mindenben megfelelnek a valóságnak.

 

Megvásárolható termékek köre:

Az oldalon szereplő termékek személyesen is megvásárolhatóak üzletünkben, melynek címe: 2700 Cegléd, Szabadság tér 7.

A weboldalon feltüntetett termékek ára az ÁFÁ-t tartalmazza. A rendszer és adatbázishibákból adódó rossz árakért (pl. számjegy elmaradása) felelősséget nem vállalunk. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre a Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja a Felhasználókat az akció időtartamáról.


Rendelés menete:

A webáruházból való rendelés történhet vendégként, illetve regisztrált felhasználóként is. Válassza ki a vásárolni kívánt terméket, adja meg a darabszámot és kattintson a „kosárba rak” gombra. A weboldal jobb felső sarkában található kosár ikonra kattintva láthatók a kiválasztott termékek. Az itt található „kosár” opcióval módosítható a kosár tartalma, folytatható a vásárlás, törölhető a tartalom. A „fizetés” opció választásával folytatható a megrendelés folyamata.  Itt szükséges megadni a számlázási információkat (nevet, címet, elérhetőséget), ebben a pontban lehetőség van a számlázási címtől eltérő szállítási cím megadására is. A „tovább” gombra kattintva kiválasztható a kívánt szállítási mód (futárszolgálat, vagy személyes átvétel), majd ehhez a megfelelő a fizetési információkat hozzárendeli a rendszer. A rendelés feladása előtt lehetőség van a rendelés áttekintésére. A rendelés beérkezését követően visszaigazoló e-mailt küldünk.


Szállítás

A csomagok kiszállítása a GLS futárszolgálattal, melynek díja:

  • Utánvétel esetén 1990 Ft
  • Előre utalás esetén 1590 Ft

A kiszállítás munkanapokon 8:00-18:00 óra között történik, kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol Ön nap közben is elérhető.                                                                                                       

Illetve lehetőség van a csomag személyes átvételére is a 2700 Cegléd, Szabadság tér 7. szám alatti üzletünkben.

 

Fizetési módok

Lehetőség van a megrendelt termékeket az áru átvételekor a futárnál készpénzben, vagy személyes átvétel esetén az üzletben kifizetni.

Amennyiben előre utalással kíván fizetni, rendelésének ellenértékét kiegyenlítheti a 10701018-45427105-51100005 (Cib Bank) bankszámlára történő átutalással. Előre utalás esetén kérjük mindig tájékozódjon róla, hogy az adott termék(ek) raktáron található-e, mivel egyes termékek beszerzése elhúzódhat. A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük az utalás során tüntesse fel a megjegyzés rovatban rendelésének sorszámát.

Az előre utalásos megrendelések esetén a teljesítést (kiszállítást) az utalás beérkezésekor tudjuk elindítani.

 

Rendelések feldolgozása és teljesítése:

A 11:00-ig beérkező és visszaigazolt rendeléseket lehetőség szerint még aznap postázzuk. A megrendeléseket lehetőség szerint 3 munkanapon belül kiszállítjuk, azon termékek esetében, amelyek utánrendelése szükséges a szállítási idő 7-10 munkanap is lehet.


Elállás joga:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (III.5.) Kormányrendelet alapján a vevő a rendeléstől az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat- amennyiben a terméket és annak minden tartozékát az eladó címére visszaküldi, az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríteni.

Az áru szállítási költségei a vevőt terhelik.

17/1999. (III.5.) Kormányrendelet teljes szövegét megtalálják az alábbi elérhetőségen:

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor


Panaszkezelés:

Észrevételeit az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezheti:

  • Levelezési cím: 2700 Cegléd, Szabadság tér 7.
  • E-mail cím: info@eliho.hu